Prodaja LCD zaslonov

Nudimo pester izbor različnih LCD televizorjev in zaslonov na dotik različnih velikosti. Prodajamo razne  reklamne table,  velike risalne table podjetja SAMSUNG, interaktivne table ipd. Ker ima vsaka stranka specifične želje in potrebe se po individualnem posvetu odločimo, kaj bi stranki najbolj ustrezalo.

digitalni zasloni z možnostjo centralnega upravljanja

Ekrane lahko povežemo med seboj preko centralne enote oz. strežnika na lokalnem računalniku. Znotraj programa lahko upravljamo in spremljamo vsebino na zaslonih. Vsebino lahko tudi poljubno oblikujemo, dodamo razne napise, slike, vzorce ipd. Določimo lahko tudi urnik, kar pomeni, da izberemo, katera vsebina se predvaja na katerem zaslonu ob katerem času. Program lahko tudi samodejno zažene in izklopi zaslone glede na želje in potrebe kupca.

zunanji lcd zasloni

Uporaba LCD zaslonov v zunanjem okolju zahteva posebno zanesljivost, saj so LCD zasloni praviloma izpostavljeni težkim pogojem obratovanja. Delovati morajo tako pri visokih kot pri nizkih temperaturah, v dežju in snegu, vetru in vlagi. Zasloni morajo biti tudi odporni na razne udarce oz. vplive zunanjega okolja. Zunanji LCD zasloni so oblikovani tako, da so robustni, visoko kakovostni ter nudijo izjemno visoko svetilnost. Visoka svetilnost je ključna za dobro vidljivost vsebine ob morebitni močni direktni sončni svetlobi.

REKLAMNI LCD zasloni

Samsung | OHF

Serija OHF je zasnovana na priročnosti in enostavnosti, saj vključuje vse rešitve, ki jih potrebuje izpostavljen ekran. Vključuje:
– zaščito pred vdorom,
– tehnologijo proti odsevom,
– vgrajeno napajalno omarico,
– zaščito pred vandalizmom,
– visoko učinkovit hladilni sistem.
Na voljo v različnih velikostih.

THE TERRACE LCD

Samsung | The Terrace Outdoor QLED 4K

The Terrace televizor predstavlja tehnologijo za 100 % barvni volumen, ki prinaša bogato in natančno 4K QLED kakovost barve v vsakem prizoru, tudi na sončni svetlobi. Impresivna in visoka stopnja gibanja izniči zameglitve med hitrimi prizori za ultragladko izkušnjo gledanja med igranjem iger ali gledanjem športa, filmov in še več. Predstavlja impresivno protiodsevno tehnologijo, ki znatno znižuje odsev in bleščanje televizorja, hkrati pa povečuje stopnje kontrasta slik. Filme in glasbo lahko z dotikom zrcalite s pametnega telefona na televizor. Ko se na pametnem telefonu dotaknete televizorja, televizor zazna dotik in samodejno začne zrcaljenje.

notranji lcd zasloni

Nudimo razne visoko kakovostne zaslone, tako za domačo uporabo, kot tudi zaslone za industrijsko uporabo. Industrijski zasloni nudijo obratovalni čas 24/7 medtem, ko domači, komercialni zasloni nudijo do osem ur predvajanja dnevno. Sodelujemo z glavnimi velikani na trgu, kot so Samsung, LG, Sony, Phillips …

risalna tabla z zaslonom

Samsung | Flip 2

Samsung predstavlja unikaten izdelek, odličen za timsko delo in sodelovanje v pisarnah, šolah, univerzah ipd. Samsung FLIP je risalna tabla z možnostjo priklopa na računalnik ali drugo napravo. Risalna rabla nam omogoča prikazovanje različne vsebine z možnostjo risanja in pisanja po njej. Tako lahko profesor, učitelj ali timski vodja preprosto razloži idejo ali snov, ki jo je pripravil. Vsebino si udeleženci lahko ogledajo na Flip tabli ali svojem računalniku.

IZLOŽBENI ZASLONI

Samsung |OMN Series

Premišljena, privlačna vsebina v izložbi ima moč pritegniti stranke in jih na koncu pripeljati v trgovino. Samsungovi zasloni serije OMN ne samo, da prikazujejo sliko z brezhibno jasnostjo, ampak so tudi zasnovani tako, da ohranijo vrhunsko kakovost slike, tudi če so izpostavljeni neposredni sončni svetlobi – kar je običajen izziv za zaslone ob oknu. Poleg tega je serija OMN s tankim in elegantnim dizajnom združljiva s katero koli postavitvijo oken in poudarja prefinjen in sodoben slog blagovne znamke. Serija OMN ponuja tudi svetle in jasne slike, hkrati pa porabi majhno količino energije, kar podjetjem omogoča, da zmanjšajo skupne stroške in znatno optimizirajo učinkovitost.

the frame lcd

Samsung | The Frame

The Frame je zasnovan, da vaš televizor spremeni v elegantno okvirjeno umetnost, ki polepša vaš prostor in izrazi vaš stil. Okoli televizorja je prilagodljiv okvir, kjer lahko najdete popolno barvo zase v paleti črne, rjave, bež in bele. Vaš dom lahko tako postane galerija. Ko je televizor izklopljen, umetniški način prikazuje čudovite umetnine. S Trgovino z umetninami lahko odkrijete več kot 1.200 umetniških del. Samsung tehnologija kvantnih pik zagotavlja 100-odstotni barvni volumen za živahno sliko, medtem ko dvojna LED-tehnologija izboljša kontrast. Vidite lahko realistične barve, ne glede na kot gledanja.

profesionalni monitorji

Samsung 

Samsung je vodilno podjetje v lansiranju profesionalnih monitorjev za različne rabe.
Pri nas lahko naročite Samsung monitor za igranje iger, monitorje z visoko resolucijo, ukrivljene monitorje, monitorje z ravnim zaslonom in poslovne monitorje. Najbolj odmeven na trgu je Samsung Odyssey gaming monitor. Vse to zaradi visoko kontrastnih elementov (barv, oblik, črt itn.) z minimalistično estetiko, ki prikazuje njegovo surovo moč.

 

MANJŠI ZASLONI NA DOTIK

Samsung | QBR-T

Samsungov QBR-T majhen zaslon z dotikom ponuja edinstveno izkušnjo v trgovini in izboljšuje zavzetost strank. Zaslon podpira ločljivost 1920 x 1080 FHD in prikazuje jasne in lahko berljive vsebine. Z vgrajenim predvajalnikom MagicINFO S, ki ga podpira TIZEN, zaslon omogoča učinkovito in brezhibno predvajanje brez zunanjega predvajalnika medijev. SSSP omogoča tudi enostaven razvoj vsebine z okrepljeno združljivostjo z več spletnimi formati. Zmogljiv varnostni sistem Knox zagotavlja varnost, ki nudi zaščito aplikacije, platforme in sistema, hkrati pa omejuje dostop do vsebine in strojne opreme. Poleg tega daljinski upravljalnik omrežja in vrat USB preprečuje nepooblaščen dostop.