Proizvodnja LED zaslonov različnih oblik in velikosti

Izdelujemo LED zaslone poljubnih dimenzij in oblik. Zasloni so namenjeni tako za zunanjo, kot za nortanjo uporabo. Oblike in dimenzije zaslona so lahko poljubne. Po naročilu izdelujemo krogle, kocke ali telesa drugih oblik.

Resolucije zaslona so lahko različne in prilagojene glede na potrebe kupca. Razmak LED diod za notraje zaslone je lahko od 1mm do 8mm. Pri zaslonih za zunanjo uporabo pa med 3mm pa do 30mm. Svetilnost se giblje od 1500 nit pri notranjih zaslonih, pa do 10.000 nit pri zaslonih za zunanjo uporabo.

Uporabljamo lahko sinhrone ali asinhrone krmilnike. Sinhrone krmilnike uporabljamo predvsem takrat, ko želimo, da se nam vsebina istočasno prikazuje na LED zaslonu, kot tudi na lastnem monitorju. Asinhroni krmilniki so namenjeni prikazovanju vsebine, ki jo predhodno shranimo v kontrolno enoto. Ta enota nato deluje samostojno in ni potrebna povezava z računalnikom.

Prodaja led zaslonov na ključ

Ob prejetju povpraševanja stranke zberemo vse informacije v zvezi z namenom uporabe LED zaslona, lokacijo postavitve, oddaljenosti LED zaslona od potencialnega občinstva in druge relevantne podatke. Po potrebi opravimo ogled lokacije. Na podlagi zbranih informacij stranki svetujemo optimalno rešitev in pripravimo ponudbo.

LED zaslon lahko stranka sama prevzame pri podjetju, lahko pa LED zaslon dostavimo na želeno lokacijo in izvedemo njegovo instalacijo. Stranka lahko pri podjetju Video sistemi d.o.o. naroči tudi konstrukcijo za namestitev LED zaslona.

Zunanji zasloni

Uporaba LED zaslonov v zunanjem okolju zahteva posebno zanesljivost, saj so LED zasloni praviloma izpostavljeni težkim pogojem obratovanja. Delovati morajo tako pri visokih kot pri nizkih temperaturah, v dežju in snegu, vetru, vlagi… Da bi dosegli večjo zanesljivost zunanjih LED zaslonov in ker je praviloma najmanjša razdalja gledanja precej večja kot pri notranjih LED zaslonih, se pri teh zaslonih uporabljajo LED diode s THT tehnologijo (Through Hole Technology). Ti zasloni se pogosto uporabljajo tudi namesto rotacijskih panojev ob košarkaških, rokometnih in nogometnih igriščih ter v mobilnih izvedbah, kar pomeni, da jih je moč sestaviti in razstaviti na hiter in enostaven način.

Notranji zasloni

Za uporabo v notranjih prostorih nudimo LED zaslone, katerih sestavni deli so diode na principu SMD (Surface Mount Device) tehnologije. Gre za novejšo tehnologijo, katere najbolj specifična lastnost je miniaturizacija. SMD LED dioda, kot temeljni element zaslona za notranjo uporabo, združuje vse tri temeljne barve svetlobnega spektra v enem elementu (diodi). Za te zaslone je značilna večja gostota točk (diod) glede na površino, s tem pa doseganje krajše najmanjše razdalje gledanja. Odlikujejo se tudi po zelo visokem kotu gledanja, saj dosegajo 160-stopinjski horizontalni ter 120-stopinjski vertikalni kot gledanja. Slabost teh diod je nekoliko manjša svetilnost, zato se ti zasloni uporabljajo običajno tam, kjer ni direktne sončne svetlobe.